|Audiovisual Traineeships

Wij zijn op zoek naar een meewerk stagiair(e) Audiovisual

Cultuur
MINVES houdt van creatieve mensen. En van mensen die elkaar de ruimte geven om te inspireren en samen nieuwe ideeën te ontwikkelen. Want in de samenwerking zit onze kracht. Op die manier dragen wij bij aan de realisatie van de ambities van onze klanten. En daar draait ons werk natuurlijk ook om: het belang van onze klant staat centraal. Als jij op die wijze samen met ons wilt ondernemen, heb jij de genen om als Audiovisual stagiair bij MINVES aan de slag te gaan!

Omschrijving van de afdelingen
De afdeling Audiovisual bestaat uit één manager en twee tot vier medewerkers. Het team levert een bijdrage aan het realiseren van de ambities van MINVES. De afdeling produceert TV- en radio commercials, bedrijfsfilms, infographics, motion graphics en animated web banners voor klanten zoals: BMW, Hublot, Godo Bank, Moët & Chandon, Johnnie Walker, Lacoste, Converse, Mango, Telesur, Vodafone, Ziggo, Telfort en nog vele anderen.

Stagiair(e) met MBO/HBO-studierichting AV of Multimedia
Ben jij op zoek naar een meewerkstage met veel afwisseling in een dynamische omgeving? Ben je creatief, klant- en resultaatgericht, representatief, stressbestendig, ambitieus, accuraat, zelfstandig en collegiaal? Heb jij affiniteit met nieuwe media en beschik je over goede communicatieve vaardigheden en een flinke dosis doorzettingsvermogen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Profiel van de werkzaamheden
Tijdens je stage zit je midden in het creatieve proces en krijg je de kans om allround kennis te maken met het bedenken en produceren van audiovisuele producties voor (in- en externe) marketing & communicatie projecten. We omschrijven bewust de werkzaamheden zo ruim mogelijk vanwege de gevraagde flexibiliteit op de afdelingen en de veelzijdigheid van de werkzaamheden. De behoefte van de klant (onze business) is hierin leidend. Bij deze opdracht vragen wij om een stagiair met een creatieve geest.

Jouw standplaats bevindt zich op ons hoofdkantoor in Paramaribo, Suriname of ons filiaal in Rotterdam, Nederland.

Wij vragen
• Je volgt een MBO/HBO opleiding op het gebied van AV of multimedia
• Goede kennis en ervaring met Adobe CS (Premier, After Effects, Audition en Photoshop)
• Goede kennis en ervaring met videocameras (DSLR, BLACK MAGIC, DJI)
• Ervaring met 3D programma’s is een pré (Elements 3D, Autodesk, Cinema 4D)
• Je bent communicatief sterk in Nederlands en Engels
• Enthousiast en zelfstandig kunnen werken in team van medewerkers
• Je bent super creatief, leergierig en je houdt van aanpakken

Wanneer?
Begin stage: in overleg
Minimale stageperiode: 5 maanden (4/5 dagen per week)

Word jij onze nieuwe stagiair?
Dan maken we graag kennis met je. Neem contact met ons op voor meer info of mail je motivatiebrief en CV naar jobs@minves.com.

APPLY NOW!

Facebook
Facebook
INSTAGRAM