|Graphic Design Traineeships

Wij zijn op zoek naar een meewerk stagiair(e) Graphic Design

Cultuur
MINVES houdt van creatieve mensen. En van mensen die elkaar de ruimte geven om te inspireren en samen nieuwe ideeën te ontwikkelen. Want in de samenwerking zit onze kracht. Op die manier dragen wij bij aan de realisatie van de ambities van onze klanten. En daar draait ons werk natuurlijk ook om: het belang van onze klant staat centraal. Als jij op die wijze samen met ons wilt ondernemen, heb jij de genen om als Graphic Design stagiair bij MINVES aan de slag te gaan!

Omschrijving van de afdelingen
De afdeling Design bestaat uit één manager en twee tot vier medewerkers. Het team levert een bijdrage aan het realiseren van de ambities van MINVES. De afdeling creëert huisstijlen, presentaties, car wraps, off- en online ads en websites voor klanten zoals: BMW, Hublot, Godo Bank, Moët & Chandon, Johnnie Walker, Lacoste, Converse, Mango, Telesur, Vodafone, Ziggo, Telfort en nog vele anderen.

Stagiair(e) met MBO/HBO-studierichting Design
Ben jij op zoek naar een meewerkstage met veel afwisseling in een dynamische omgeving? Ben je creatief, klant- en resultaatgericht, representatief, stressbestendig, ambitieus, accuraat, zelfstandig en collegiaal? Heb jij affiniteit met nieuwe media en beschik je over goede communicatieve vaardigheden en een flinke dosis doorzettingsvermogen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Profiel van de werkzaamheden
Tijdens je stage zit je midden in het creatieve proces en krijg je de kans om allround kennis te maken met het bedenken en creëren van grafische designs voor (in- en externe) marketing & communicatie projecten. We omschrijven bewust de werkzaamheden zo ruim mogelijk vanwege de gevraagde flexibiliteit op de afdelingen en de veelzijdigheid van de werkzaamheden. De behoefte van de klant (onze business) is hierin leidend. Bij deze opdracht vragen wij om een stagiair met een creatieve geest.

Jouw standplaats bevindt zich op ons hoofdkantoor in Paramaribo, Suriname of ons filiaal in Rotterdam, Nederland.

Wij vragen
• Je volgt een MBO/HBO opleiding op het gebied van grafische vormgeving of multimedia
• Goede kennis en ervaring met Adobe CS (Bridge, Photoshop, Illustrator en Indesign) en Microsoft Powerpoint
• Ervaring met WordPress is een pré
• Je bent communicatief sterk in Nederlands en Engels
• Enthousiast en zelfstandig kunnen werken in team van medewerkers
• Je bent super creatief, leergierig en je houdt van aanpakken

Wanneer?
Begin stage: in overleg
Minimale stageperiode: 5 maanden (4/5 dagen per week)

Word jij onze nieuwe stagiair?
Dan maken we graag kennis met je. Neem contact met ons op voor meer info of mail je motivatiebrief en CV naar jobs@minves.com.

APPLY NOW!

Facebook
Facebook
INSTAGRAM