|Marketing & Communication Traineeships

Wij zijn op zoek naar een meewerk stagiair(e) Marketing & Communicatie

Cultuur
MINVES houdt van creatieve mensen. En van mensen die elkaar de ruimte geven om te inspireren en samen nieuwe ideeën te ontwikkelen. Want in de samenwerking zit onze kracht. Op die manier dragen wij bij aan de realisatie van de ambities van onze klanten. En daar draait ons werk natuurlijk ook om: het belang van onze klant staat centraal. Als jij op die wijze samen met ons wilt ondernemen, heb jij de genen om als Marketing & Communicatie stagiair bij MINVES aan de slag te gaan!

Omschrijving van de afdeling
De afdeling Marketing & Communicatie bestaat uit één manager marketing & communicatie en twee medewerkers. Het team levert een bijdrage aan het realiseren van de ambities van MINVES. De afdeling is adviserend, coördinerend, initiërend en uitvoerend op het gebied van marketing, communicatie- en pr-beleid en de activiteiten die daaruit voortvloeien. Centraal staat de ontwikkeling van de mogelijkheden binnen (marketing)communicatie.

Stagiair(e) met HBO-studierichting Communicatie of Commerciële Economie
Ben jij op zoek naar een meewerkstage met veel afwisseling in een dynamische omgeving? Ben je klant- en resultaatgericht, representatief, stressbestendig, ambitieus, accuraat, zelfstandig en collegiaal? Heb jij affiniteit met nieuwe media en beschik je over goede communicatieve vaardigheden en een flinke dosis doorzettingsvermogen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Profiel van de werkzaamheden
Tijdens je stage krijg je de kans om allround kennis te maken met de ontwikkeling en uitvoering van (in- en externe) communicatieplannen en marketing en communicatie projecten. We omschrijven bewust de werkzaamheden zo ruim mogelijk vanwege de gevraagde flexibiliteit op de afdeling en de veelzijdigheid van de werkzaamheden. De behoefte van de klant (onze business) is hierin leidend. Bij deze opdracht vragen wij om een stagiair met een vlotte pen.

Jouw standplaats bevindt zich op ons hoofdkantoor in Paramaribo, Suriname of ons filiaal in Rotterdam, Nederland.

Wij vragen
• HBO opleidingsniveau op het gebied van marketing en/of communicatie
• Enige kennis en ervaring met o.a. social media, en email marketing
• Inzicht in B2B en/of B2C Campagne.
• Je bent communicatief sterk in woord en geschrift.
•Enthousiast en zelfstandig kunnen werken in team van medewerkers
• Je beschikt over leiderschap en een hands-on mentaliteit

Wanneer?
Begin stage: in overleg
Minimale stageperiode: 5 maanden (4/5 dagen per week)

Word jij onze nieuwe stagiair?
Dan maken we graag kennis met je. Neem contact met ons op voor meer info of mail je motivatiebrief en CV naar jobs@minves.com.

APPLY NOW!

Facebook
Facebook
INSTAGRAM